Over ASTD Secretarieel plus

ASTD Secretarieel plus is het bedrijf van Marty van Nooij. Ze werkte vele jaren als directie- en bestuurssecretaresse bij diverse bedrijven en instellingen. In 2008 is Marty haar eigen bedrijf gestart.

Marty is een zeer ervaren secretaresse* op directie-/bestuursniveau. Inzetbaar voor tijdelijke vervanging, èn als adviseur/coach bij het opzetten of herstructureren van secretariaten.

Opdrachtgevers ervaren haar als een praktische, kritische en pro-actieve meedenker. Marty kijkt en luistert goed en gaat efficiënt, accuraat en vertrouwelijk te werk. Zij bewaart de rust als het hectisch of chaotisch is en weet deze situaties om te buigen naar overzichtelijk en stabiel.

Als ambassadeur van de Nederlandse taal houdt Marty zich graag bezig met het corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten, met een scherp oog voor details ; ) . Twijfel je eraan of je tekst grammaticaal juist is? Aarzel niet, stuur Marty een bericht en zij kijkt er met alle plezier naar.

Competenties die bij haar passen zijn vooral: plannen en organiseren, initiatief nemen, accuratesse, aanpassingsvermogen, betrokken, praktisch.

Door haar analytisch vermogen èn haar oplossingsgerichte en praktische instelling, is zij direct inzetbaar is, zonder veel inwerktijd.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

* je kunt hier ook lezen: Managementassistente, Executive Assistant, Directiesecretaresse, Personal Assistant, Virtual Assistant, Officemanager, Spilfiguur. Namen te over voor deze functie ; ).