Over ASTD Secretarieel plus

Marty-39ASTD Secretarieel plus is het bedrijf van Marty Roovers. Ze werkte vele jaren als directiesecretaresse bij diverse bedrijven en instellingen. In 2008 is Marty haar eigen bedrijf gestart.

Marty is een zeer ervaren secretaresse*. Inzetbaar voor tijdelijke vervanging, èn als adviseur/coach bij het opzetten of herstructureren van secretariaten.

Haar ogen gaan twinkelen van “bruggen bouwen” tussen leiding en medewerkers, en van “puinruimen” op administratief gebied. In de rol van personal assistant is zij een praktische, kritische en pro-actieve meedenker. Marty kijkt en luistert goed en gaat efficiënt, accuraat en vertrouwelijk te werk.

Als ambassadeur van de Nederlandse taal houdt Marty zich graag bezig met het corrigeren en redigeren van Nederlandse teksten, met een scherp oog voor details ; ) . Twijfel je eraan of je tekst grammaticaal juist is? Aarzel niet, stuur Marty een bericht en zij kijkt er met alle plezier naar.

Competenties die bij haar passen zijn vooral: initiatief nemen, plannen en organiseren, accuratesse, aanpassingsvermogen, betrokken, praktisch.

Door haar analytisch vermogen èn haar oplossingsgerichte en praktische instelling, is zij direct inzetbaar is, zonder veel inwerktijd.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dat kan bij jou op locatie of op haar kantoor in Crown Business Center Aeroparc in Rijen.

 

* je kunt hier ook lezen: Managementassistente, Executive Assistant, Directiesecretaresse, Personal Assistant, Virtual Assisant, Officemanager, Spilfiguur. Namen te over voor deze functie ; ).